Τρόποι πληρωμής

Ο Πελάτης χρεώνεται με 4,00 ευρώ για τα έξοδα Αποστολής (μέχρι και 2 κιλά) Αυτό ισχύει για προϊόντα που το βάρος τους είναι μέχρι και 2 κιλά. Για κάθε πρόσθετο κιλό πέρα από τα 2 κιλά ο πελάτης χρεώνεται με 1,00 ευρώ.

Ολες οι αποστολές ογκομετρούνται (ογκομετρικό βάρος σε κιλά).Σε κάθε περίπτωση τιμολογείται το μεγαλύτερο βάρος πραγματικό η ογκομετρικό.

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με τους εξής τρόπους:

Αντικαταβολή

Για όσους προτιμούν την πιο παραδοσιακή μέθοδο, τα προϊόντα έρχονται μέσω της Ελτα Courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Η μέθοδος της Αντικαταβολής είναι 2,5 ευρώ.

Πιστωτική κάρτα

Αν διαθέτετε πιστωτική (εξαιρείται η DINERS & AMERICANEXPRESS)ή χρεωστική κάρτα (ανεξαρτήτου τράπεζας), μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια μέσα από την ηλεκτρονική φόρμα παραγγελίας μας. Πριν την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας θα γίνεται προέγκριση της πιστωτικής σας κάρτας με δέσμευση του συνολικού ποσού (τίμημα και τυχόν συμφωνηθέντα έξοδα λ.χ. μεταφοράς) προκειμένου να γίνει και η αντίστοιχη δέσμευση του(ων) προϊόντος(ων) που θα σας αποστείλουμε. Το E-gem.gr έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των συναλλαγών σας μέσω της πιστωτικής σας κάρτας, πάντα μέσα από το ασφαλές περιβάλλον της ιστοσελίδας της Τράπεζας Eurobank .

Κατάθεση στην τράπεζα

Μπορείτε να επιλέξετε την τράπεζα που σας διευκολύνει για την κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σας. Στο καταθετήριο της τράπεζας πρέπει να αναγράψετε ως αιτιολογία το πλήρες ονοματεπώνυμο σας. 
Για την ταχύτερη εκτέλεση της παραγγελίας σας μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 213 0123456 ή μέσω email στο info@e-gem.gr.

Δικαιούχος: Άννα Π. Ντούση
Αριθμός Λογαριασμού: 0026 0017 62 0200655513
Iban: GR 8702600170000620200655513


ΚΟΡΥΦΗ