Τρόποι πληρωμής

Ο Πελάτης χρεώνεται με 4,00 ευρώ για τα έξοδα Αποστολής (μέχρι και 2 κιλά) Αυτό ισχύει για προϊόντα που το βάρος τους είναι μέχρι και 2 κιλά. Για κάθε πρόσθετο κιλό πέρα από τα 2 κιλά ο πελάτης χρεώνεται με 1,00 ευρώ.

Ολες οι αποστολές ογκομετρούνται (ογκομετρικό βάρος σε κιλά).Σε κάθε περίπτωση τιμολογείται το μεγαλύτερο βάρος πραγματικό η ογκομετρικό.

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με τους εξής τρόπους:

Αντικαταβολή

Για όσους προτιμούν την πιο παραδοσιακή μέθοδο, τα προϊόντα έρχονται μέσω της Ελτα Courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. 
Η μέθοδος της Αντικαταβολής είναι 3.00 ευρώ ανά παραγγελία.

Πιστωτική κάρτα

Αν διαθέτετε πιστωτική (εξαιρείται η DINERS & AMERICANEXPRESS)ή χρεωστική κάρτα (ανεξαρτήτου τράπεζας), μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια μέσα από την ηλεκτρονική φόρμα παραγγελίας μας. Πριν την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας θα γίνεται προέγκριση της πιστωτικής σας κάρτας με δέσμευση του συνολικού ποσού (τίμημα και τυχόν συμφωνηθέντα έξοδα λ.χ. μεταφοράς)
προκειμένου να γίνει και η αντίστοιχη δέσμευση του(ων) προϊόντος(ων) που θα σας αποστείλουμε. Το E-gem.gr έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των συναλλαγών σας μέσω της πιστωτικής σας κάρτας, πάντα μέσα από το ασφαλές περιβάλλον της ιστοσελίδας της Τράπεζας Eurobank .

Κατάθεση στην τράπεζα

Σε περίπτωση που επιλέξετε αυτόν τον τρόπο πληρωμής, στην αιτιολογία, πρέπει να δηλώσετε υποχρεωτικά το ονοματεπώνυμό σας και. τον κωδικό παραγγελίας.

Για την ολοκλήρωση της αγοράς σας παρακαλούμε να αποστέλλετε το καταθετήριο τραπέζης στο info@e-gem.gr.

Δικαιούχος λογαριασμού «ΑΝΝΑ Π. ΝΤΟΥΣΗ»

Σε περίπτωση που η μεταφορά του ποσού πραγματοποιηθεί από άλλη τράπεζα τα έξοδα μεταφοράς επιβαρύνουν εξ'ολοκλήρου τον εντολέα. Σε
περίπτωση που ο εντολέας δεν έχει επιβαρυνθεί τα έξοδα μεταφοράς θα χρειαστεί να γίνει συμπληρωματική κατάθεση με το ποσό εξόδων της
τράπεζας.

Για την ταχύτερη εκτέλεση της παραγγελίας σας μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 213 0123456 & 2104008681 ή μέσω email στο 
info@e-gem.gr.Δικαιούχος: Άννα Π. Ντούση
Αριθμός Λογαριασμού: 0026 0017 62 0200655513
Iban: GR 8702600170000620200655513


ΚΟΡΥΦΗ